HOME
Kinderkoor
Concerten
Contactformulier
Bestuur
Dirigent en Pianist
Lidmaatschap
Foto- en filmalbum
Gastenboek
Interessante links
Leden

Zang en Vriendschap meets Zang en Vriendschap

 

 

   

 

                                                       

 

Op zondag 31 maart voeren Zang en Vriendschap Oisterwijk en Zang en Vriendschap Diessen een gezamenlijk concert uit. De uitvoering vindt plaats in de theaterzaal van Partycentrum Hercules in Diessen. Het concert begint om 14.00 uur en zal zo’n anderhalf uur duren. 

 

Dirigent

Behalve de naam hebben beide koren ook een dirigent gemeen. Jeannie Wijnen - van Bragt was vijf jaar dirigent van Zang en Vriendschap Oisterwijk en alweer ruim acht jaar van Zang en Vriendschap Diessen. Tijd voor een meeting tussen beide koren! We maken een gezamenlijke muzikale Europese zangtour - lees: meertalige tour - waarbij het Engelstalig repertoire de boventoon zal voeren. Wat de ontwikkelingen in de Brexit in aanloop tot dit concert ook zijn (geweest), om de prachtige Engelse muziek kan nu eenmaal geen enkel koor heen.    

 

Catch a falling star

De dirigent van Zang en Vriendschap Diessen is Jeannie Wijnen - van Bragt, de dirigent van Zang en Vriendschap Oisterwijk is Ad Vergouwen. De pianisten zijn Hein van Berkel en Co de Graaff.

Het wordt een luchtig, herkenbaar en makkelijk in het gehoor liggend concert.

Beide koren zingen afzonderlijk en afwisselend een aantal liederen, maar zullen ook gezamenlijk twee nummers zingen: Catch a falling star (Vance/Pockriss) en Ode an die Freude (Beethoven) met: alle Menschen werden Brüder!

De toegang is gratis, na het concert mag u een vrijwillige bijdrage in de kosten geven.  


 Concert in Hilversum op 26 mei 2019

 

Nadere informatie volgt

  

De volgende concerten zijn in 2018 uitgevoerd. 


 

 Kerstviering 2018

met SingAlong Kids

 

 

 

 

 

 


 

 

Top